Lindahl vinnare av Stora Klientpriset 2014

Knapp _vinnare _Storaklientpriset _AAB14_Regi _50

Idag offentliggjorde undersökningsföretaget Regi resultatet av Årets Advokatbyrå 2014, Sveriges största kartläggning av hur nöjda Sveriges största köpare av affärsjuridiska tjänster är med sina advokatbyråer.   

Efter att ha publicerat delresultat från undersökningen under veckan stod det idag klart att Lindahl tilldelas det prestigefyllda ”Stora klientpriset”. Detta innebär att Lindahl har fått det högsta genomsnittsvärdet i de 13 olika frågekategorierna från klienter som köper juridiska tjänster för mer än 1 miljon kronor per år.

– Vårt fokus är att skapa affärsnytta för klienterna med hjälp av vår juridiska kompetens. Under året blev vi ännu lite bättre på att kombinera allt vi kan med en rak rådgivning som var till nytta för klienterna. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi gör rätt och den sporrar oss att fortsätta utvecklas, säger Eva-Maj Mühlenbock, verkställande delägare på Advokatfirman Lindahl.

Lindahl placerade sig dessutom som tvåa i huvudkategorin Årets Advokatbyrå 2014 (Advokatbyråer 200 mkr+), där svaren från samtliga respondenter räknats in.

Årets Advokatbyrå är en studie som årligen genomförs av Regi i samarbete med Bolagsjuristernas förening. Resultatet baseras 2014 på cirka 1 300 bedömningar från köpare av juridiska tjänster.

Hela resultatlistan finns att läsa på Regis hemsida: http://www.aretsadvokatbyra.se/