Lindahl Stockholm förstärker inom fastighetsrätt

Advokatfirman Lindahl förstärker sitt erbjudande genom att rekrytera Mikael Stabo till kontoret i Stockholm. Mikael är specialiserad på fastighetsrätt, miljörätt samt företagsöverlåtelser. Genom rekryteringen av Mikael Stabo som delägare kommer Lindahl att fortsatt ha en av landets ledande kompetensgrupper för byråns många klienter i fastighetsbranschen.

- Mikael blir ett välkommet och värdefullt tillskott för alla våra klienter som behöver erfaren rådgivning, inte minst inom fastighetstransaktioner, säger Malcolm Wiberg, managing partner för Lindahl Stockholm. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande och vår rådgivning till den mest ändamålsenliga och affärsnyttiga i branschen.

- Ett bra klimat för investeringar i fastigheter och nya former för finansieringar gör detta till en spännande tid där juridiken verkligen kan skapa affärsnytta. Jag ser fram emot att få utveckla erbjudandet till nya klienter tillsammans med kollegorna på Lindahl, säger Mikael Stabo, ny delägare på Lindahl i Stockholm.

Mikael Stabo kommer närmast från Roschier där han verkat sedan 2008 och dessförinnan var han på Linklaters. 

Läs mer om Lindahls erbjudande inom Fastigheter.