Guldmedalj till Lindahl – Nordens främsta advokatbyrå

Vid en galamiddag i Paris tilldelades Advokatfirman Lindahl guldmedaljen som "Best Nordic Law Firm". Priset delades ut vid International Legal Alliance Summit & Awards (ILASA) som organiseras av Leaders League och Association of Corporate Counsel (ACC), en internationell organisation för bolagsjurister. Advokatfirmor från hela världen var närvarande.

- Priset är ett tecken på att vårt metodiska arbete är rätt och uppskattas på marknaden. Lindahl växer, frodas och lockar allt fler intressanta klienter. Medaljen tillhör alla duktiga medarbetare på Lindahl, som var och en gör värdefulla bidrag till vår framgång, säger Mikael Smedeby, VD på Lindahl.

Juryn som tilldelade Lindahl guldmedaljen bestod av bolagsjurister från ett antal stora bolag från hela världen. Juryn granskar de nominerades klientfokus, servicenivå och styrkan i de juridiska kompetenserna.

Konkurrensen var hård och bland silvermedaljörerna fanns många framstående branschkollegor. 2011 delades guldmedaljen av Plesner och Vinge. Lindahl har nyligen även vunnit undersökningsföretaget Regis pris som "Bästa affärspartner" i den årliga branschstudien Årets Advokatbyrå.