Lindahl student

Är du juridikstuderande och intresserad av en karriär på en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer? Då har du hamnat rätt. 

Majoriteten av de rekryteringar vi gör, är rekryteringar av nyutexaminerade jurister. Vi vill ständigt komma i kontakt med drivna och engagerade studenter som vill börja sin karriär på Lindahl. Under året deltar Lindahl på alla arbetsmarknadsmässor för jurister, från Juristens Dag i  Umeå till JiA-dagarna i Lund. Vi vill vara en engagerad och närvarande potentiell arbetsgivare för nyfikna studenter – därför ordnar vi med jämna mellanrum föreläsningar, casekvällar och mingelevenemang. Vi arrangerar även Sveriges största tävling i affärsjuridik Business Law Challenge, som går av stapeln varje höst.

Vi har ett fint samarbete med de olika Juridiska Föreningarna (JF) som finns runt om i Sverige, och vi är stolta sponsorer till både Juridisk Publikation och Juridikpodden med Professor Mårten Schultz och juristen Tove Lindgren.

Att arbeta eller göra praktik på Lindahl under studietiden är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med affärsjuridik och testa på byrålivet innan du är klar och ska välja karriärväg. 

Läs mer om dina möjligheter hos Lindahl på: