Karriär på Lindahl

Det man tycker om att göra, gör man bra. Vi vet att våra biträdande jurister trivs mycket bra hos oss. Inte bara med sina kollegor och arbetsuppgifter, vilket är gott i sig. De trivs också med att vara engagerade och delaktiga på ett sätt som få arbetsplatser erbjuder och tillåter. 

 

Jobba med klienter i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher 

Tidig klientkontakt och ett nära samarbete mellan delägare och biträdande jurist innebär att våra nyanställda snabbt coachas in i hetluften, redan från dag ett. Som jurist på Lindahl kommer du att lämna råd i ett flertal av de mest intressanta affärerna i Sverige, ofta med internationell anknytning. Du kommer att jobba med klienter i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher - klienter som ofta ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver detsamma av sina rådgivare.  Du kommer kort och gott att arbeta på en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med några av de mest spännande uppdragen.

 

Tydlighet, prestigelöshet och affärsmannaskap

Omvärlden förändras ständigt, så även vi. Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer och vi växer snabbt. Vi söker därför nytänkande medarbetare som vill vara med och driva Lindahls och våra klienters framtid. För att lyckas med detta krävs att du har ett intresse för affärsmannaskap men inte minst tror vi att tydlighet och prestigelöshet är viktiga egenskaper för att kunna leverera det klienten vill ha. 

Vi tror också att tydlighet och prestigelöshet är viktiga egenskaper för att skapa ett bra klimat kollegor emellan. Det är i relationen till varandra som vi definierar vilken byrå vi är och på Lindahl finns det vi kallar Lindahlandan. I korthet handlar Lindahlandan om gott kamratskap med mycket kul och inget nonsens - något vi tror är en stor del i skapandet av både en framgångsrik advokatbyrå och en uppskattad arbetsplats.

 

Administrativ personal

Näst efter juristerna är assistenterna den största gruppen medarbetare. Andra funktioner som behövs för att vi ska kunna leverera högsta kvalitet till våra klienter är kvalificerade medarbetare inom ekonomi, Human Resources (HR), IT, kontorsservice och administration, Knowledge Management (KM) samt marknad och kommunikation.

 

Oavsett roll präglas arbetet på Lindahl av teamarbete och kvalitetstänkande.

Se vilka tjänster som vi rekryterar till för tillfället på Lediga tjänster