Vested är en forskningsbaserad modell för verkligt ömsesidiga samarbeten. Här kan du läsa mer om hur Vested och Lindahls grupp för Strategiska kontrakt kan förändra sättet på vilket ditt företag gör affärer.

Bannerbild _vested

Lägre kostnader, högre kvalitet, mer innovation och ökad flexibilitet. Företag och organisationer möter idag i allt högre grad utmaningen att uppnå alla dessa saker samtidigt. Detta har gjort att nya kontrakts- och affärsmodeller för samarbeten med leverantörer, kunder och andra partners har blivit nödvändiga. Vested® är en bevisat framgångsrik modell för att upprätta kommersiella samarbeten inom t.ex. outsourcing, logistik, facilities management, entreprenad och forskning & utveckling.

Vested är en forskningsbaserad kontrakts- och affärsmodell som har använts av företag som McDonald's, Procter & Gamble, Microsoft och TeliaSonera. Modellen är tillämplig för både privata och offentliga aktörer. Allt fler företag lyckas genom att använda modellen uppnå anmärkningsvärda kombinationer av sänkta kostnader, flexibilitet, innovation, högre kvalitet och samtidigt goda leverantörsmarginaler.

Advokatfirman Lindahl är den enda advokatbyrån i Sverige som erbjuder rådgivning inom Vested och utformning av kontrakt enligt modellen.

 

Vill du veta mer?
Om du är intresserad av Vested och vad det kan betyda för ditt företag, tveka inte att kontakta oss. Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att ta del av casebeskrivningar och white papers om Vested och relationsbaserade kontrakt.

 

Case och white papers