Rakt på sak.

Välkommen till Lindahl

Medarbetare

Raka, tydliga och engagerade

Lindahl har omkring 400 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister. Vi finns på sex kontor i Sverige.

Tillsammans arbetar vi för att ge våra klienter raka svar och tydliga råd, oavsett komplexiteten i problemet. Sök den person du vill komma i kontakt med här.

Områden

Bred kunskap med spets

Vi har ett heltäckande erbjudande inom affärsjuridikens alla stora områden. Dessutom har vi absolut spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media och telekom.

Till alla områden

Uppdrag och referenser

Från Indien till Uppsala

Ända sedan det indiska företaget Kemwell förvärvade en verksamhet för kontraktstillverkning av läkemedel i Uppsala har Lindahl funnits med som en uppskattad och viktig rådgivare. Anläggningen köptes från ett av världens största läkemedelsföretag, som också skulle bli en viktig kund för Kemwell. Därför var det avgörande att inte bara skriva ett bra förvärvsavtal utan även att förstå parternas alla framtida behov så att en bra bas kunde läggas för den fortsatta långsiktiga relationen.

Detta är bara ett exempel på alla de uppdrag där vi bistått våra klienter för att uppnå bästa möjliga resultat. Välkommen att se fler exempel eller läsa vad internationella rankinginstitut säger om vår verksamhet.

Till Uppdrag och referenser